Ikkunanpesu tuo kirkkaan valon tilaan

Ikkunanpesu tuo valoa ja kirkkautta pimeään huoneeseen

Ikkunanpesu kannattaa tehdä säännöllisesti vähintään 1-2 kertaa vuodessa. Likaiset ikkunat syövät huomattavan osan valon tehosta ja tekevät huoneesta hämärän ja tunkkaisen.

Ikkunanpesu tehdään tyypillisesti keväällä, kun aurinko alkaa korostaa ikkunoiden likaisuutta ja pölyisyyttä. Kodin ikkunoiden pesu onkin monelle kevään alkamiseen liittyvä tärkeä rituaali. Puhtaat pestyt ikkunat lisäävät tilan viihtyisyyttä, kun auringon valo saa vapaasti vallata koko huoneen.

Ikkunanpesu kannattaa tehdä myös syksyisin, sillä usein ikkunat likaantuvat eniten kesällä siitepölykauden aikana. Parhaiten ikkunanpesu onnistuu poutapilvisellä säällä, kun aurinko ei paista suoraan ikkunoihin ja kuivata pesuvettä liian nopeasti.

Ikkunanpesu kotiin – nopeaa, helppoa ja edullista

Ikkunanpesu on helppo jättää ammattilaisen hoidettavaksi, sillä veloitettavat tuntihinnat ovat varsin kohtuulliset. Luotettavien palveluntarjoajimme tekemä ikkunanpesu huomioidaan kotitalousvähennyksessä, joka kattaa huomattavan osan työn hinnasta.

Ammattilaisten tekemä ikkunanpesu hoituu kokemuksen ja hyvien työvälineiden ansiosta itse tehtyä työtä huomattavasti nopeammin. Ikkunanpesu kannattaa jättää ammattilaiselle erityisesti silloin, kun ikkunat sijaitsevat vaikeissa paikoissa (esim. parvekelasit). Ilman kunnollisia välineitä ikkunanpesu on tällaisissa paikoissa paitsi hankalaa myös vaarallista.

Toiset jättävät ikkunanpesutyöt ulkopuoliselle yksinkertaisesti ajan ja vaivan säästämiseksi. Tärkeiden juhlien järjestelyissä tai lapsiperheiden kiireissä ulkopuolisen ikkunanpesijän apu säästää turhalta stressiltä.

Voit tehdä tarjouspyynnön ikkunanpesusta kauttamme helposti valitsemalla sinua lähin toimipaikka toimipaikkalistasta ja täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Vain nimi, puhelinnumero ja osoite ovat välttämättömiä.